Wesela 2023/24
Wesele 2021/22

 

Ślub i wesele to bardzo ważna i podniosła chwila w życiu nowożeńców.Marzenie o idealnym weselu może stać się rzeczywistością. Jesteśmy w stanie sprawić, że dzień ten na zawsze zapadnie w pamięć Pary Młodej i gości, którzy z uśmiechem na ustach wspominać będą ten dzień.W urokliwych wnętrzach Pałacu w Folwarku Ńemino organizujemy wesela z udziałem do 150 osób. Dysponujemy 23 wygodnymi pokojami dla gości oraz dużym parkingiem.Zapewniamy miłą i profesjonalną obsługę oraz smakowite i różnorodne menu,które z pewnością zachwyci każdego.

 

W cenie menu oferujemy:

– organizację przyjęcia weselnego w stylowej sali bankietowej

– wykwintne menu

– apartament na noc poślubnądla Pary Młodej

– ofertę specjalną na pokoje dla gości weselnych

– voucher na kolację w pierwszą rocznicę ślubu

– możliwość wykonania sesji zdjęciowej w pięknym plenerze Folwarku Ńemino

– „oskarowe“ wejście Pary Młodej –czerwony dywan

– opiekę organizatora podczastrwania przyjęcia weselnego

– degustację menu weselnego

– plac zabaw dla dzieci

– duży, bezpłatny parking

 

Uprzejmie informujemy, że nasza oferta jest jedynie wstępną propozycją i jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie i uwagi.Serdecznie zapraszamy na spotkanie, podczas którego z przyjemnością opowiemy o możliwościach naszego obiektu

 

Propozycja I

Tradycyjne powitanie Pary Młodej chlebem i solą

Aperitif –lampka wina musującego dla Pary Młodej i Gości

 

Zupa

Tradycyjny rosół babuni z karotką i makaronem domowym

 

II danie –półmiski

– Roladki drobiowe z bazylią i serem mozarella       –   Ziemniaki opiekane   •Ziemniaki z koperkiem

– Kotlet de volaille                                                        –   Warzywa blanszowane

– Tradycyjny kotlet schabowy                                   –   Bukiet surówek –2 rodzaje

– Potrawka z kurczaka z ryżem i białym sosem      –   Buraczki z renetą na ciepło

 

Deser

Szarlotka z cynamonem na ciepło z bitą śmietaną i gałką loda waniliowego

 

Zakąski zimne

-Karczek wieprzowy pieczony w kminie

– Schab z bekonem –rolada

– Terrina drobiowa z mozarellą

– Tymbaliki drobiowe

– Paleta wędlin wiejskich

– Marynaty

– Zimne sosy

– Filet z pstrąga w krystalicznej zalewie

– Ruloniki z łososia wędzonego z musem chrzanowym

– Filet z matiasa w oliwie

– Sałatka z blanszowanym brokułem, dressingiem jogurtowym z ziarnami słonecznika

– Gyros

– Pieczywo, masło

 

Dania po północy

– Barszcz czerwony z pasztecikiem

 

Do wyboru:

– Karkówka oberżysty

– Udziec drobiowy z pieczarkami

– Pieczeń wieprzowa w sosie z runa leśnego

 

Napoje zimne i gorące

– Soki owocowe

– Woda niegazowana z miętą i cytryną

– Kawa

– Herbata

 

Propozycja II

Tradycyjne powitanie Pary Młodej chlebem i solą

Aperitif –lampka wina musującego dla Pary Młodej i Gości

 

Zupa

Consome z kaczki z zielonymi kluseczkami

 

II danie –półmiski

– Roladki drobiowe z bazylią i serem mozarella

– Kotlet de volaille

– Rarytas kaczy ze złotą renetą na modrej kapuście

– Zraz wołowy z korniszonem i bekonem

– Ziemniaki z koperkiem

– Ziemniakiopiekane

– Warzywa blanszowane

– Bukiet surówek –2 rodzaje

– Buraczki z renetą na ciepło

 

Deser

Lody waniliowe na bitej śmietanie z gorącym sosem wiśniowym

 

Zakąski zimne

– Karkówka z borowikiem

– Schab z bekonem –rolada

– Terrina z brokułem

– Paleta wędlin wiejskich

– Marynaty

– Zimne sosy

– Filet z pstrąga w krystalicznej zalewie

– Tymbalik z łososia

– Filet z matiasa ze złotą renetą

– Filet z makreli na sosie chrzanowym

– Sałatka wielowarzywna z fetą

– Sałatka ziemniaczana z kaparami i chrupiacym bekonem

– Pieczywo, masło

 

Dania popółnocy

– Bogracz lub forszmak drobiowy

– Barszcz czerwony z pasztecikiem

 

Do wyboru:

– Karkówka oberżysty

– Szaszłyk drobiowy

– Pieczeń wieprzowa w sosie z runa leśnego

Napoje zimne i gorące

– Soki owocowe

– Woda niegazowana z miętą i cytryną

– Kawa

– Herbata

 

Propozycja III –Beztroskie wesele

Tradycyjne powitanie Pary Młodej chlebem i solą

Aperitif –lampka wina musującego dla Pary Młodej i Gości

 

Zupa

Aromatyczny rosół z bażanta z lanymi kluseczkami

 

II danie –półmiski

– Polędwiczki wieprzowe na sosie z runa leśnego

– Kotlet de volaille

– Rarytas kaczy ze złotą renetą na modrej kapuście

– Zraz wołowy z korniszonem i bekonem

– Ziemniaki z koperkiem

– Ziemniaki opiekane

– Warzywa blanszowane

– Bukiet surówek –2 rodzaje

– Buraczki z renetą na ciepło

 

Deser

Gruszka gotowana w szafranie na sosie waniliowym z sorbetem truskawkowym

 

Zakąski zimne

– Polędwiczka wieprzowa faszerowana borowikiem

– Karczek wieprzowy pieczony w kminie

– Paleta wędlin wiejskich

– Marynaty

– Zimne sosy

– Sery z bakaliami

– Filet z pstrąga w krystalicznej zalewie

– Tymbalik z łososia

– Filet z matiasa ze złotą renetą

– Sielawa wędzona

– Sałatka wielowarzywna z fetą

– Sałatka ziemniaczana z kaparami i chrupiacym bekonem

– Pomidory z mozarellą i bazylią

– Pieczywo, masło

 

Atrakcja dodatkowa

– Indyk z sosem żurawinowym

 

Bufet łakoci

Ciasta, owoce, tort weselny

 

Dania po północy

– Potrawka cielęca z szyjkami rakowymi

– Barszcz czerwony z pasztecikiem

– Karkówka oberżysty

– Trio pierogowe: z kaczką, dzikiem, szpinakiem

 

Napoje zimne i gorące

– Soki owocowe

– Woda niegazowana z miętą i cytryną

– Napoje gazowane

– Kawa

– Herbata

 

Uslugi dodatkowe

– Poprawiny –czas trwania 6 godzin

– Poprwiny w formie grilla

– Ślub w plenerze

– Stół wiejski

– Live cooking

– Dzik, indyk, rolada z piersi indyczej, prosiak faszerowany

– Ciasta, deserki koktajlowe, owoce filetowane

– Tort

– Napoje gazowane

– Pokrowce na krzesła

– Dekoracje kwiatowe

– Ścianka za Parą Młodą

– Jazda bryczką do kościoła

– Piwo w kegu na poprawiny

– Ceny specjalne na alkohol oraz opcja baru weselnego

Stawki specjalne dla dzieci

 

Więcej informacji udzielimy Państwu telefonicznie oraz w wiadomości e-mail : manager@nemino.pl

Zapraszamy do osobistego odwiedzenia Folwarku i zapoznania się ze wszystkimi jego atutami.