Przyjazd
12
Grudzień
Wyjazd
13
Grudzień
Sprawdź termin
Pakiety
Rezerwacje
Catering
Boże Narodzenie

Zamówienia indywidualne / Catering – Boże Narodzenie

Karp w galarecie (1 porcja) – 7 zł

Pstrąg w galarecie (1 porcja) – 7 zł

Dorsz w pomidorach pelatti (1 porcja) – 7 zł

Rolmops kaszubski (1 porcja) – 5 zł

Filet z matiasa w śmietanie z renetą (1 porcja) – 6 zl

Filet z matiasa w oliwie (1 porcja) – 6 zł

Uszka z grzybami (1 kg) – 40zł

Pasztecik wigilijny (1 szt) – 4 zł

Kaczka faszerowana  (1 porcja) – 9 zł

Schab z owocami maladze (1 porcja) – 7 zł

Pasztet z pistacjami  (1 kg) – 35 zł

Barszcz czerwony  (1 litr) – 20 zł

Pierogi z kapusta i grzybami  (1 szt) – 2 zł

Szarlotka  (1 blacha) – 55 zł

Sernik z rodzynkami (1 blacha) – 60 zł

Toffi / krówka (1 blacha) – 70 zł

Cisto z galaretką na spodzie biszkopt (1 blacha) – 65 zł

Makowiec zawijany drożdżowy –warkocz (1 szt) – 50 zł

Piernik z marmoladą (1 szt) – 45 zł

Zupa grzybowa (1 l) – 20 zł

 

Zamówienia przyjmujemy od 2.12.2019 do 16.12.2019

Realizacja /odbiór 23.12.2019 do godz 19.00 lub 24.12.2019 do godziny  13.00

Kaucja za półmiski 15 zł