Ślub i wesele to bardzo ważna i podniosła chwila w życiu nowożeńców.Marzenie o idealnym weselu może stać się rzeczywistością. Jesteśmy w stanie sprawić, że dzień ten na zawsze zapadnie w pamięć Pary Młodej i gości, którzy z uśmiechem na ustach wspominać będą ten dzień.W urokliwych wnętrzach Pałacu w Folwarku Ńemino organizujemy wesela z udziałem do 150 osób. Dysponujemy 23 wygodnymi pokojami dla gości oraz dużym parkingiem.Zapewniamy miłą i profesjonalną obsługę oraz smakowite i różnorodne menu,które z pewnością zachwyci każdego.
W cenie menu oferujemy:
– organizację przyjęcia weselnego w stylowej sali bankietowej
– wykwintne menu
– apartament na noc poślubnądla Pary Młodej
– ofertę specjalną na pokoje dla gości weselnych
– voucher na kolację w pierwszą rocznicę ślubu
– możliwość wykonania sesji zdjęciowej w pięknym plenerze Folwarku Ńemino
– „oskarowe“ wejście Pary Młodej –czerwony dywan
– opiekę organizatora podczastrwania przyjęcia weselnego
– degustację menu weselnego
– plac zabaw dla dzieci
– duży, bezpłatny parking
Uprzejmie informujemy, że nasza oferta jest jedynie wstępną propozycją i jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie i uwagi.Serdecznie zapraszamy na spotkanie, podczas którego z przyjemnością opowiemy o możliwościach naszego obiektu
Propozycja I
Tradycyjne powitanie Pary Młodej chlebem i solą
Aperitif –lampka wina musującego dla Pary Młodej i Gości
Zupa
Tradycyjny rosół babuni z karotką i makaronem domowym
II danie –półmiski
– Roladki drobiowe z bazylią i serem mozarella – Ziemniaki opiekane •Ziemniaki z koperkiem
– Kotlet de volaille – Warzywa blanszowane
– Tradycyjny kotlet schabowy – Bukiet surówek –2 rodzaje
– Potrawka z kurczaka z ryżem i białym sosem – Buraczki z renetą na ciepło
Deser
Szarlotka z cynamonem na ciepło z bitą śmietaną i gałką loda waniliowego
Zakąski zimne
-Karczek wieprzowy pieczony w kminie
– Schab z bekonem –rolada
– Terrina drobiowa z mozarellą
– Tymbaliki drobiowe
– Paleta wędlin wiejskich
– Marynaty
– Zimne sosy
– Filet z pstrąga w krystalicznej zalewie
– Ruloniki z łososia wędzonego z musem chrzanowym
– Filet z matiasa w oliwie
– Sałatka z blanszowanym brokułem, dressingiem jogurtowym z ziarnami słonecznika
– Gyros
– Pieczywo, masło
Dania po północy
– Barszcz czerwony z pasztecikiem
Do wyboru:
– Karkówka oberżysty
– Udziec drobiowy z pieczarkami
– Pieczeń wieprzowa w sosie z runa leśnego
Napoje zimne i gorące
– Soki owocowe
– Woda niegazowana z miętą i cytryną
– Kawa
– Herbata
Propozycja II
Tradycyjne powitanie Pary Młodej chlebem i solą
Aperitif –lampka wina musującego dla Pary Młodej i Gości
Zupa
Consome z kaczki z zielonymi kluseczkami
II danie –półmiski
– Roladki drobiowe z bazylią i serem mozarella
– Kotlet de volaille
– Rarytas kaczy ze złotą renetą na modrej kapuście
– Zraz wołowy z korniszonem i bekonem
– Ziemniaki z koperkiem
– Ziemniakiopiekane
– Warzywa blanszowane
– Bukiet surówek –2 rodzaje
– Buraczki z renetą na ciepło
Deser
Lody waniliowe na bitej śmietanie z gorącym sosem wiśniowym
Zakąski zimne
– Karkówka z borowikiem
– Schab z bekonem –rolada
– Terrina z brokułem
– Paleta wędlin wiejskich
– Marynaty
– Zimne sosy
– Filet z pstrąga w krystalicznej zalewie
– Tymbalik z łososia
– Filet z matiasa ze złotą renetą
– Filet z makreli na sosie chrzanowym
– Sałatka wielowarzywna z fetą
– Sałatka ziemniaczana z kaparami i chrupiacym bekonem
– Pieczywo, masło
Dania popółnocy
– Bogracz lub forszmak drobiowy
– Barszcz czerwony z pasztecikiem
Do wyboru:
– Karkówka oberżysty
– Szaszłyk drobiowy
– Pieczeń wieprzowa w sosie z runa leśnego
Napoje zimne i gorące
– Soki owocowe
– Woda niegazowana z miętą i cytryną
– Kawa
– Herbata
Propozycja III –Beztroskie wesele
Tradycyjne powitanie Pary Młodej chlebem i solą
Aperitif –lampka wina musującego dla Pary Młodej i Gości
Zupa
Aromatyczny rosół z bażanta z lanymi kluseczkami
II danie –półmiski
– Polędwiczki wieprzowe na sosie z runa leśnego
– Kotlet de volaille
– Rarytas kaczy ze złotą renetą na modrej kapuście
– Zraz wołowy z korniszonem i bekonem
– Ziemniaki z koperkiem
– Ziemniaki opiekane
– Warzywa blanszowane
– Bukiet surówek –2 rodzaje
– Buraczki z renetą na ciepło
Deser
Gruszka gotowana w szafranie na sosie waniliowym z sorbetem truskawkowym
Zakąski zimne
– Polędwiczka wieprzowa faszerowana borowikiem
– Karczek wieprzowy pieczony w kminie
– Paleta wędlin wiejskich
– Marynaty
– Zimne sosy
– Sery z bakaliami
– Filet z pstrąga w krystalicznej zalewie
– Tymbalik z łososia
– Filet z matiasa ze złotą renetą
– Sielawa wędzona
– Sałatka wielowarzywna z fetą
– Sałatka ziemniaczana z kaparami i chrupiacym bekonem
– Pomidory z mozarellą i bazylią
– Pieczywo, masło
Atrakcja dodatkowa
– Indyk z sosem żurawinowym
Bufet łakoci
Ciasta, owoce, tort weselny
Dania po północy
– Potrawka cielęca z szyjkami rakowymi
– Barszcz czerwony z pasztecikiem
– Karkówka oberżysty
– Trio pierogowe: z kaczką, dzikiem, szpinakiem
Napoje zimne i gorące
– Soki owocowe
– Woda niegazowana z miętą i cytryną
– Napoje gazowane
– Kawa
– Herbata
Uslugi dodatkowe
– Poprawiny –czas trwania 6 godzin
– Poprwiny w formie grilla
– Ślub w plenerze
– Stół wiejski
– Live cooking
– Dzik, indyk, rolada z piersi indyczej, prosiak faszerowany
– Ciasta, deserki koktajlowe, owoce filetowane
– Tort
– Napoje gazowane
– Pokrowce na krzesła
– Dekoracje kwiatowe
– Ścianka za Parą Młodą
– Jazda bryczką do kościoła
– Piwo w kegu na poprawiny
– Ceny specjalne na alkohol oraz opcja baru weselnego
Stawki specjalne dla dzieci
Więcej informacji udzielimy Państwu telefonicznie oraz w wiadomości e-mail : manager@nemino.pl
Zapraszamy do osobistego odwiedzenia Folwarku i zapoznania się ze wszystkimi jego atutami.