Ślub i wesele to bardzo ważna i podniosła chwila w życiu nowożeńców.
Marzenie o idealnym weselu może stać się rzeczywistością. Jesteśmy w stanie
sprawić, że dzień ten na zawsze zapadnie w pamięć Pary Młodej i gości,
którzy z uśmiechem na ustach wspominać będą ten dzień.
W urokliwych wnętrzach Pałacu w Folwarku Ńemino organizujemy wesela z
udziałem do 150 osób.
Dysponujemy 23 wygodnymi pokojami dla gości oraz dużym parkingiem.
Zapewniamy miłą i profesjonalną obsługę oraz smakowite i różnorodne menu,
które z pewnością zachwyci każdego.
W cenie menu oferujemy:
- organizację przyjęcia weselnego w stylowej sali bankietowej
- wykwintne menu
- apartament na noc poślubną dla Pary Młodej
- ofertę specjalną na pokoje dla gości weselnych
- voucher na kolację w pierwszą rocznicę ślubu
- możliwość wykonania sesji zdjęciowej w pięknym plenerze Folwarku Ńemino
- „oskarowe“ wejście Pary Młodej – czerwony dywan
- opiekę organizatora podczas trwania przyjęcia weselnego
- plac zabaw dla dzieci
- duży, bezpłatny parking
Uprzejmie informujemy, że nasza oferta jest jedynie wstępną propozycją i jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie i uwagi. Serdecznie zapraszamy na spotkanie, podczas którego z przyjemnością opowiemy o możliwościach naszego obiektu.
Propozycja I
Tradycyjne powitanie Pary Młodej chlebem i solą
Aperitif – lampka wina musującego dla Pary Młodej i Gości
Przystawka
Pasztet z pistacjami w towarzystwie kolorowych sałat z żurawiną
Zupa
Tradycyjny rosół babuni z karotką i makaronem domowym
II danie – półmiski
- Roladki drobiowe z bazylią i serem mozarella
- Kotlet de volaille
- Tradycyjny kotlet schabowy
- Potrawka z kurczaka z ryżem i białym sosem
- Ziemniaki z koperkiem
- Ziemniaki opiekane
- Warzywa blanszowane
- Bukiet surówek – 2 rodzaje
- Buraczki z renetą na ciepło
Deser
Szarlotka z cynamonem na ciepło z bitą śmietaną i gałką loda waniliowego
Zakąski zimne
- Karczek wieprzowy pieczony w kminie
- Schab z bekonem – rolada
- Terrina drobiowa z mozarellą
- Tymbaliki drobiowe
- Paleta wędlin wiejskich
- Marynaty
- Zimne sosy
- Filet z pstrąga w krystalicznej zalewie
- Ruloniki z łososia wędzonego z musem chrzanowym
- Filet z matiasa w oliwie
- Sałatka z blanszowanym brokułem, dressingiem jogurtowym z ziarnami słonecznika
- Gyros
- Pieczywo, masło
Dania po północy
- Barszcz czerwony z pasztecikiem
Do wyboru:
- Karkówka oberżysty
- Udziec drobiowy z pieczarkami
- Pieczeń wieprzowa w sosie z runa leśnego
Napoje zimne i gorące
- Soki owocowe
- Woda niegazowana z miętą i cytryną
- Kawa i herbata
Propozycja II
Tradycyjne powitanie Pary Młodej chlebem i solą
Aperitif – lampka wina musującego dla Pary Młodej i Gości
Przystawka
Łosoś marynowany z pieprzem konserwowym na kruchej sałacie
Zupa
Consome z kaczki z zielonymi kluseczkami
II danie – półmiski
- Roladki drobiowe z bazylią i serem mozarella
- Kotlet de volaille
- Rarytas kaczy ze złotą renetą na modrej kapuście
- Zraz wołowy z korniszonem i bekonem
- Ziemniaki z koperkiem
- Ziemniaki opiekane
- Warzywa blanszowane
- Bukiet surówek – 2 rodzaje
- Buraczki z renetą na ciepło
Deser
Lody waniliowe na bitej śmietanie z gorącym sosem wiśniowym
Zakąski zimne
- Karkówka z borowikiem
- Schab z bekonem – rolada
- Terrina z brokułem
- Paleta wędlin wiejskich
- Marynaty
- Zimne sosy
- Filet z pstrąga w krystalicznej zalewie
- Tymbalik z łososia
- Filet z matiasa ze złotą renetą
- Filet z makreli na sosie chrzanowym
- Sałatka wielowarzywna z fetą
- Sałatka ziemniaczana z kaparami i chrupiacym bekonem
- Pieczywo, masło
Dania po północy
- Bogracz lub forszmak drobiowy
- Barszcz czerwony z pasztecikiem
Do wyboru:
- Karkówka oberżysty
- Szaszłyk drobiowy
- Pieczeń wieprzowa w sosie z runa leśnego
Napoje zimne i gorące
- Soki owocowe
- Woda niegazowana z miętą i cytryną
- Kawa i herbata
Propozycja III
Tradycyjne powitanie Pary Młodej chlebem i solą
Aperitif – lampka wina musującego dla Pary Młodej i Gości
Przystawka
Carpaccio z buraków z aromatycznym vinegree
Zupa
Aromatyczny rosół z bażanta z lanymi kluseczkami
II danie – półmiski
- Polędwiczki wieprzowe na sosie z runa leśnego
- Kotlet de volaille
- Rarytas kaczy ze złotą renetą na modrej kapuście
- Zraz wołowy z korniszonem i bekonem
- Ziemniaki z koperkiem
- Ziemniaki opiekane
- Warzywa blanszowane
- Bukiet surówek – 2 rodzaje
- Buraczki z renetą na ciepło
Deser
Gruszka gotowana w szafranie na sosie waniliowym z sorbetem truskawkowym
Zakąski zimne
- Polędwiczka wieprzowa faszerowana borowikiem
- Karczek wieprzowy pieczony w kminie
- Paleta wędlin wiejskich
- Marynaty
- Zimne sosy
- Sery z bakaliami
- Filet z pstrąga w krystalicznej zalewie
- Tymbalik z łososia
- Filet z matiasa ze złotą renetą
- Sałatka wielowarzywna z fetą
- Sałatka ziemniaczana z kaparami i chrupiacym bekonem
- Pomidory z mozarellą i bazylią
- Pieczywo, masło
Atrakcja dodatkowa
- Indyk z sosem żurawinowym
Bufet łakoci
Ciasta, owoce, tort weselny
Dania po północy
- Potrawka cielęca z szyjkami rakowymi
- Barszcz czerwony z pasztecikiem
- Karkówka oberżysty
- Trio pierogowe: z kaczką, dzikiem, szpinakiem
Do wyboru:
- Karkówka oberżysty
- Udziec drobiowy z pieczarkami
- Pieczeń wieprzowa w sosie z runa leśnego
Napoje zimne i gorące
- Soki owocowe
- Woda niegazowana z miętą i cytryną
- Kawa i herbata
Usługi dodatkowe
- Poprawiny – czas trwania 6 godzin
- Poprawiny w formie grilla
- Ślub w plenerze
- Stół wiejski
- Live cooking
- Dzik, indyk, rolada z piersi indyczej, prosiak faszerowany
- Ciasta, deserki koktajlowe, owoce filetowane
- Tort
- Napoje gazowane
- Pokrowce na krzesła
- Dekoracje kwiatowe
- Piwo w kegu na poprawiny
- Ceny specjalne na alkohol oraz opcja baru weselnego
- Stawki specjalne dla dzieci
Więcej informacji udzielimy Państwu telefonicznie oraz w wiadomości e-mail : manager@nemino.pl
Zapraszamy do osobistego odwiedzenia Folwarku i zapoznania się ze wszystkimi jego atutami.